top of page

Pehmentämö osana Lumo-valofestivaalia Hupisaarten puistossa 17.-19.11. klo 16-22

Pehmentämö kutsuu rauhoittumisen ja leikin äärelle. Se sanoo ei pakolle ja normaaliudelle, kyllä kehtaamiselle, lohdulle ja levollisuudelle.


Teoskokonaisuus virittää kokijan pohtimaan hyvää mieltä tuovia asioita. Loungeen voi kerääntyä kuuntelemaan kokemusradioita, katselemaan tanssivideoita, heittäytymään kuvattavaksi valokuvaseinän ääreen tai vain olemaan.


Tällä pisteellä haluamme kuulla, mikä sinua mietityttää koskien mielen hyvinvointia. Tule jututtamaan Oulu2026-tiimiä ja kysymään kristallipallolta mielen hyvinvointia ja tulevaisuutta koskevia kysymyksiä.


Yhteisötaideteoksen ovat toteuttaneet yhdistysten toiminnoissa mukana olevat henkilöt, mm. Sami Hänninen, Virve Saaranen, Anni Paalanen, Riitta Johanna Laitinen, Mikko Verhiö, Emmi Försti, Ekaterina Paporotskaya, Sinikka Indola, Johanna Korpela, Elmiira Rajaniemi, Kati Sunila, Mallu Jäntti, Rebe Kynsilehto, Anu, Tanja, Jani Seiteri, Aki V, JouJou, Marko R, Ilari E, FromMyHeart42, Ituhippihipsteri, Mirai, Piritta, Raita, Reijo, Sade Aakko, Täti Pinkkinen, Jasmin Miettunen, Mikko Ylioinas, Matti, x, Teemu Eskelinen, Janika Ruottinen, Heikki Haapakoski, Carmen Ahonen, Juha, Lajune, Anu Höijer, Virpi Kyrönlahti, Eija Putaala, Janne, Mikko Lapinlahti, Päivi Paltapuro, Nuka Pitkänen ja Petra Tuominen.


Taiteellinen konsepti: Katri Aaltio


Yhteisötaideteos: Hyvän mielen talo ry, Kulttuurivoimala ry ja Oulu2026


Lumo-valofestivaalin sivusto: https://lumo.ouka.fi/


Comments


bottom of page