top of page
(2560x1600) tausta (mot) (1).png

Museum of Truth

Kartta_vector.png

”Ylikissan siunausta sinulle, ystävä, ja tervetuloa mukaan Todellisen Totuuden
Virtuaalikävelylle! Kyseessä on lyhyt esittelykierros Oulun salatusta historiasta, josta viranomaiset eivät halua sinun tietävän. Erikoisasiantuntijamme ovat valinneet kävelyyn
kuusi historiallisesti merkittävää kohdetta Oulun alueelta, joiden kautta pyrimme lisäämään
ymmärrystä muinaisten oululaisten elämästä ja heidän kulttuurinsa vaikutuksista nykymaailmaan.

Haluatko tietää, miten norpat ja energiantuotanto liittyvät yhteen? Oletko miettinyt, mikä on Mörkökiven tarina Heinäpään mäellä? Onko sinustakin tuntunut jo pitkään, että avaruusmuukalaisteknologia liittyy jollain tapaa Kivisydämen syntyyn? Toisin sanoen, oletko Sinäkin valmis Pörhistämään Mielesi? Hienoa, lähdetään siis kävelylle, koska tottuus on tuola ulukona.”

Klikkaa kissankuvaa                   kartalla niin video avautuu ruudulle.

Logo (mot).png

6. Paskakaupunni

The Museum of Truth -virtuaalikävely kertoo Oulun vaihtoehtoisesta menneisyydestä. Medialukutaito ja salaliittoteoriat ovat keskeisiä teemoja “Tottuus on tuola ulukona” -projektissa.


Projektia on valmistanut 3 kuukauden aikana 10 hengen työkokeiluryhmä. Ryhmä on koostunut eri ikäisistä kulttuuri- taide ja media-alan ammattilaisista ja vasta alkajista alasta kiinnostuneista henkilöistä. Projektin ydintä on loistokkaiden teosten ja virtuaalikävelyn tuottamisen lisäksi ollut osallisuuden kokemuksen lisääminen ja yhteisöllisyyden nostattaminen. Projektia on rahoittanut Euroopan sosiaalirahasto, STEA ja Oulun kaupunki.

2. Tuomionkirkko

1. Kivisydän

3. Tietomaa

4. Toripolliisi

5. Mörkö

Oulu_S.png
euroopan_unioinin_osarahoittama-logo.png
Tuettu-Veikkauksen-tuotoilla-TUNNUS-Sininen.png
bottom of page