top of page
Kulttuurivoimala-Kukoista_tausta_1.jpg

KUKOISTA!-hanke järjestää yksilöneuvontaa, erilaisia maksuttomia ryhmiä sekä yhteisöprojekteja työikäisille (16-64 -vuotiaaat), jotka syystä tai toisesta ovat juuri nyt työelämän ulkopuolella Oulussa. Toimintaryhmissä esimerkiksi pelataan, taiteillaan, kirjoitetaan, valokuvataan, liikutaan ja retkeillään.

 

Ryhmien suunnittelusta ja ohjaamisesta vastaavat toimijat itse, ohjaaja ja koulutetut vertaisohjaajat. Werstas (Tuirantie 1) tarjoaa matalan kynnyksen paikan työelämän ulkopuolisille. Tarjolla on aina kahvia, teetä ja mielekästä tekemistä.

 

Toimintaan osallistuminen on maksutonta, eikä mitään ennakkotaitoja tarvita. Voit osallistua yhteen tai useampaan ryhmään ja olla mukana toiminnassa niin kauan kuin jaksot.

 

Avoimet ryhmät kokoontuvat 4-5 viikkoa kerrallaan ja niiden sisällöt vaihtelevat.  Avoimiin ryhmiin voi tulla tutustumaan yksin, kaverin, omavalmentajan tai kenen tahansa tukihenkilön kanssa. 

Mukaan KUKOISTA!-hankkeeseen

Työkokeilun kesto voi olla 1-3 kuukautta henkilö- kohtaisesta työsuunnitelmastasi riippuen. Kysy lisää omaohjaajaltasi. Työkokeilun jälkeen sinulla on mahdollista työllistyä Kulttuurivoimalaan tai verkostomme toimijoin. Saat meiltä henkilökohtaista tukea työllistymisen ja opintojen jatkopoluillesi.

Työkokeilu koostuu erilaisista sovituista yhteisö- projekteista, omista itsenäisistä pienprojekteista sekä ryhmävalmennuksesta. Tehtävät sopivat erityisesti kulttuuri-, taide- ja tapahtumatuotannon alasta kiinnostuneille.

Saat työllistymistä edistävää käytännön työkokemusta, ohjausta sekä mielenkiintoisia kontakteja ja projekteja. Valmentaudut kaikkiin yhteisöprojektin vaiheisiin aikataulutuksesta tapahtumaviestintään.

Sinulta ei vaadita alan aiempaa pohjakoulutusta. Avoin mieli ja halu kokeilla uutta kulttuuri- ja yhteisö- tapahtumien saralla riittää aluksi. Työtehtävät räätälöidään taitojesi, kykyjesi ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

KUKOISTA!-hanke järjestää työkokeilua ryhmätoimintana työttömille oululaisille työnhakijoille. Ryhmään on jatkuva haku.

Kulttuurivoimala - Culture Power Station ry
Tuirantie 1, 90500 Oulu / kukoista@kulttuurivoimala.fi

 

Sanna Kuusirati: toimisto@kulttuurivoimala.fi / 040 071 9274 (työkokeiluasiat ja yksilöohjaus)

Aino Peltokoski: aino.peltokoski.kulttuurivoimala.fi / 040 6377 101 (ryhmätoiminnot, viestintä) Vesa Ilola: vesa.ilola@kulttuurivoimala.fi / 050 406 0412 (kumppanuudet ja yhteisöprojektit)
 

Kukoista!-hanke_mukaan-toimintaan.jpg
bottom of page