top of page
Kulttuurivoimala-Kukoista_tausta_1.jpg

- KULTTUURIHYVINVOINTIA JA OSALLISUUTTA LÄHIÖISSÄ JA VERKOSSA -HANKE (ESR+)

KUKOISTA!-hanke järjestää yksilöneuvontaa, erilaisia maksuttomia ryhmiä sekä yhteisöprojekteja työikäisille (16-64 -vuotiaaat), jotka syystä tai toisesta ovat juuri nyt työelämän ulkopuolella Oulussa. Toimintaryhmissä esimerkiksi pelataan, taiteillaan, kirjoitetaan, valokuvataan, liikutaan ja retkeillään.

 

Ryhmien suunnittelusta ja ohjaamisesta vastaavat toimijat itse, ohjaaja ja koulutetut vertaisohjaajat. Werstas (Tuirantie 1) tarjoaa matalan kynnyksen paikan työelämän ulkopuolisille. Tarjolla on aina kahvia, teetä ja mielekästä tekemistä.

 

Toimintaan osallistuminen on maksutonta, eikä mitään ennakkotaitoja tarvita. Voit osallistua yhteen tai useampaan ryhmään ja olla mukana toiminnassa niin kauan kuin jaksot.

 

Avoimet ryhmät kokoontuvat 4-5 viikkoa kerrallaan ja niiden sisällöt vaihtelevat.  Avoimiin ryhmiin voi tulla tutustumaan yksin, kaverin, omavalmentajan tai kenen tahansa tukihenkilön kanssa.

 

Kulttuurivoimala - Culture Power Station ry Tuirantie 1 / kukoista@kulttuurivoimala.fi Sanna Kuusirati: toimisto@kulttuurivoimala.fi / 040 071 9274 (työkokeiluasiat ja yksilöohjaus) Aino Peltokoski: aino.peltokoski.kulttuurivoimala.fi / 040 6377 101 (ryhmätoiminnot, viestintä) Vesa Ilola: vesa.ilola@kulttuurivoimala.fi / 050 406 0412 (kumppanuudet ja yhteisöprojektit)
 

KUKOISTA!

bottom of page