KULTTUURIVOIMALA - CULTURE POWER STATION RY

 

Tervetuloa Kulttuurivoimalaan!

Kulttuurivoimala - Culture Power Station ry on yhteisö-, ympäristö- ja mediataidetta edistävä yhdistys, joka toimii paikallisella, alueellisella, valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla. Yhdistys on käynnistänyt Meri-Toppilassa sijaitsevan vanhan hakesiilon kunnostamisen Kulttuurisiiloksi. Yhdistys järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia, seminaareja, työpajoja yhdessä asukkaiden ja alueen toimijoiden kanssa.

Yhdistys ylläpitää Oulun Meri-Toppilassa asukastupa Alvaria yhdessä Oulun kaupungin kanssa.

Kulttuurin voima toteutuu, kun siirrymme passiivisista kulttuurin kuluttajista aktiivisiksi kulttuurin tekijöiksi. Kulttuuri on laajasti ymmärrettynä luovaa vuorovaikutusta, yhdessä tekemistä, uusia toimintamahdollisuuksia, kriittisyyttä.. Taide syntyy arjessa, se on yksilön ja yhteisön voimavara, mahdollisuus luoda ymmärrystä ja vuorovaikutusta, iloa ja väriä omaan ympäristöön.

 

 


 

LIITTYMÄLLÄ JÄSENEKSI...

pääset mukaan yhteisöön, joka tekee tärkeää yhteiskunnallista, taiteellista ja kulttuurityötä Kemissä, Oulussa, Suomessa ja laajemminkin. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 euroa. Työttömiltä, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä jäsenmaksu on 7 euroa. Liity jäseneksi maksamalla jäsenmaksu tilille FI38 5131 6120 0063 64 ja laita viitenumeroksi 2008

 

Ilmoittaudu jäseneksi

 

Luettu: 271809 kertaa Muokattu: tiistai, 18 maaliskuu 2014 11:00
Lisää tässä katekoriassa: « JÄSENEKSI