Koskelan suuralueen asukastupa Alvari

 

Alvarin aukioloajat

ma:  10 - 14
ti:      9 - 15
ke:     9 - 15
to:      9 - 15
pe:    10 - 14

 

Tervetuloa Koskelan suuralueen asukastupa Alvariin. Meillä voit kahvitella, lukea päivän lehden ja nauttia rennosta tunnelmasta.
Lounas on maukasta ja sen hinta on edullinen 4,80 €. Hintaan sisältyy ruoka-annoksen lisäksi leipä, ruokajuoma ja kahvi.

Alvari palvelee koko Koskelan suuraluetta, johon kuuluvat Alppila, Koskela, Taskila ja Toppila. Asukastupa on kaikille tarkoitettu "yhteinen olohuone", ja olet asuinpaikastasi riippumatta tervetullut kaikille asukastuville.

Haluatko järjestää kokouksen, synttärit tai vaikka säännöllisen kerhon? Meillä se on mahdollista; myös tarjoilun järjestäminen onnistuu. Valokuvanäyttelyn toteuttaminen taiteilijan kanssa yhteistyössä on mahdollista. Alvarissa on ruokailua varten 25 asiakaspaikkaa. Muun tyyppisessä tilaisuudessa asiakaspaikat vaihtelevat. Asian tiimoilta ota yhteyttä Alvariin joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tehtyihin varauksiin voit tutustua Alvarin sähköisessä varauskalenterissa.

Hoidamme pienimuotoiset tietokoneen korjaustyöt ja järjestämme Alvarissa yksilöllistä opetusta tietokoneen käytössä. Palvelut hinnoitellaan erillisen hinnaston mukaan.

Alvarissa on asiakkaiden käytössä kaksi tietokonetta. Ne on varustettu internetyhteydellä ja perustoimistosovelluksilla.

Asukastupa Alvariin on asennettu PanOulu-tukiasema. Internetin käyttö onnistuu siten myös langatonta WiFi-yhteyttä tukevilla laitteilla, kuten kannettavalla tietokoneella tai tabletilla. Mikrotukihenkilö opastaa tietokoneiden käytössä tarvittaessa. Varaa sinulle sopiva aika soittamalla asukastuvalle.

Tulostusmahdollisuus lasertulostimella:
- A 4 mustavalkotulostus 25 snt/sivu yksipuoleisena
- A 4 mustavalkotulostus 45 snt/sivu kaksipuoleisena
- A 4 väritulostus 60 snt/sivu yksipuoleisena
- A 4 väritulostus 1,10 €/sivu kaksipuoleisena
- A 3 väritulostus 1,20 €/sivu yksipuoleisena
- A 3 väritulostus 2,00 €/sivu kaksipuoleisena

Ompelupalveluja jälleen tarjolla!
Ompeluhinnasto

Alvarin ompelupalvelut ottaa lahjoituksena vastaan vaatteita, vetoketjuja ja nappeja sekä lankoja. 
 

Ektakompus Oy - Kotihoito ja siivouspalvelut, Oulu
Ektakompuksesta saat edullista kotiapua. Teemme ammattitaitoisesti mm. siivoukset, ikkunanpesut ja tekstiilihuollot. Kysy palveluista tarkemmin 044 705 7055, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Ystävällisin terveisin
    - Alvarin väki

Alvari Facebookissa

 

 

 

Koskelan suuralueen asukastupa Alvarin yhteystiedot:
Kuorimokatu 1, Meri-Toppila, Oulu

postiosoite:
Sihtikuja 2 90520 Oulu

puhelinnumero:
+358 40 134 0410