Meri-Toppila All Stars -video

Viime syksynä käynnistynyt Meri-Toppila All Stars -videoprojekti sai ensi-iltansa 20.5. Silo´s open day -tapahtumassa. 
Klikkaamalla videoikkunasta Meri-Toppila All Stars -tekstiä pääset videon youtubesivulle, jossa mm. koko näytön tila on käytettävissä. 

Meri-Toppila All Stars- videon toteuttamiseen on osallistunut joukko eri-ikäisiä oululaisia, Meri-Toppilan asukkaita. Taide on tärkeä monen ihmisen elämässä, se on tapa nähdä ja kokea enemmän, yksin ja yhdessä.

Lasten media- ja taidekerhossa lasten omat ideat ovat kukkineet, musiikki ja tanssi näyttäytyy luonnollisena osana lasten arkea. Video tuo esiin Meri-Toppilan asukkaiden taitoja ja lahjakkuuksia. Performance-taiteilija Olga Prokhorovan esitys Meri-Toppilan maisemissa tuo esiin maahanmuuttajuuteen liittyviä tuntoja. Meri-Toppilassa sijaitsevan siilorakennuksen äänet taustoittavat performance-esitystä.

Taidetta ei voi omistaa - se on mahdollisuus tulla kuulluksi ja nähdyksi - myös Meri-Toppilan lähiölle.

Ohjaus: Sami Hänninen. Käsikirjoitus: Petteri Heikkinen, Sami Hänninen, Anna Koivukangas, Kari Lunnas ja Pirjo Roponen-Lunnas. Videon on tuottanut Studio Siilo - Kulttuurivoimala- Culture Power Station ry. Sen toteuttamista on tukenut Taiteen Keskustoimikunta.